Μενού
xioni
Χιόνι | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Για χιόνια σε πολύ χαμηλό υψόμετρο στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα από το Σάββατο κάνει λόγο ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, ενώ στο Αιγαίο οι θυελλώδεις βοριάδες ενδέχεται να κρατήσουν δεμένα και τα πλοία

Μάλιστα, χιόνι θα πέσει και στη Θεσσαλονίκη το βράδυ του Σαββάτου «και αν δεν καταφέρει να φτάσει μέχρι και το κέντρο της πόλης, σίγουρα γύρω γύρω από αυτό σε πολύ χαμηλά υψόμετρα», ενώ στη Λαμία, σύμφωνα με τον κ. Μαρουσάκη,«καλό είναι να υπάρχει μία ετοιμότητα».

Η ανάρτηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη:

«Με φθινοπωρινό καιρό ξεκίνησε η ημέρα σήμερα, σχετικά γρήγορα όμως θα κυριαρχήσει η άνοιξη και μάλιστα με τον υδράργυρο σε αρκετές περιοχές κοντά στους 20°. 

Ανοιξιάτικος και αύριο ο καιρός και από το Σάββατο σταδιακά και από τα βόρεια βαρυχειμωνιά με τα χιόνια προς τη κεντρική και βόρεια χώρα να κατεβαίνουν πολύ χαμηλά ενώ στο Αιγαίο θα επικρατήσουν πολύ θυελλώδεις βοριάδες που πιθανόν από το βράδυ του Σαββάτου και μετά να κρατήσουν δεμένα και τα πλοία. 

Πιθανόν ο χιονιάς να απασχολήσει και την πόλη της Θεσσαλονίκης μέσα στο βράδυ του Σαββάτου και αν δεν καταφέρει να φτάσει μέχρι και το κέντρο της πόλης, σίγουρα γύρω γύρω από αυτό σε πολύ χαμηλά υψόμετρα. 

Καλό είναι να υπάρχει μία ετοιμότητα από Λαμία και πιο πάνω όπου ίσως έρθουμε αντιμέτωποι με προβλήματα ακόμη και σε χαμηλά υψόμετρα. Ακολουθεί χάρτης χιονόπτωσης σύμφωνα με τα δεδομένα που διαμόρφωσε το μετεωρολογικό μας μοντέλο Όμορφη ημέρα σε όλες και όλους!».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA