Την κινητοποίηση του δημάρχου Θωμά Μπέγκα προκάλεσε, σύμφωνα με το epiruspost.gr, η αύξηση κρουσμάτων στρεπτόκοκκου μεταξύ μαθητών σε σχολείο στα Ιωάννινα.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, με απόφαση του δημάρχου το 5ο δημοτικό σχολείο στα Ιωάννινα θα παραμείνει κλειστό αύριο, Πέμπτη (29/2) και μεθαύριο, Παρασκευή (1/3), λόγω εμφάνισης κρουσμάτων με στρεπτοκοκκική λοίμωξη.
Η απόφαση λήφθηκε μετά από αίτημα Ιατρού της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, έγγραφο της Διευθύντριας του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων και εισήγηση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων.
Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες ημέρες έχουν καταγραφεί τουλάχιστον πέντε κρούσματα στρεπτόκοκκου μεταξύ των μικρών μαθητών γεγονός που οδήγησε στην απόφαση για διακοπή των μαθημάτων.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.