Μενού
kleista-sxoleia
Κλειστά σχολεία | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Κλειστά σχολεία αύριο στην Αττική έφερε η κακοκαιρία Avgi που πλήττει τη χώρα, με χιόνια και χαμηλές θερμοκρασίες. Ανακοινώσεις εκδίδουν οι κατά τόπους Δήμοι.

Πιο αναλυτικά, ο Δήμος Φυλής ανακοίνωσε ότι την Τρίτη δεν θα διεξαχθούν μαθήματα στις σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «ο Δήμος Φυλής ανακοινώνει ότι λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και του χιονιά που αναμένεται τις επόμενες ώρες , για αύριο Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024, θα παραμείνουν κλειστά τα Σχολεία όλων των Βαθμίδων Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια. 

Κλειστοί θα παραμείνουν επίσης οι Παιδικοί Σταθμοί, το Δημοτικό Ωδείο και όλες οι αθλητικές - εκπαιδευτικές δομές του Δήμου Φυλής. Παράλληλα θα υπάρξει πρόβλεψη για θερμαινόμενη αίθουσα και όλες οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου Φυλής θα βρίσκονται σε επιφυλακή».

Τηλεκπαίδευση στον Δήμο Διονύσου

Επιπλέον, ο Δήμος Διονύσου ανακοίνωσε ότι τα σχολεία της περιοχής θα παραμείνουν αύριο κλειστά, ενώ τα μαθήματα θα γίνουν με τηλεκπαίδευση.

Επιπροσθέτως, κλειστοί θα είναι και οι βρεφική και παιδικοί σταθμοί του Δήμου Διονύσου.

Κακοκαιρία Avgi: Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, σήμερα σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές κυρίως στα βόρεια και από τις βραδινές ώρες και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο (ενδεικτικά 300-400m).

Τα φαινόμενα θα ενταθούν από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (30-01-24) και θα σημειωθούν χιονοπτώσεις ακόμα και σε χαμηλότερο υψόμετρο κυρίως στις ανατολικές, βόρειες και δυτικές περιοχές. Από τη νύχτα τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA