Μενού
kleista-sxoleia
Κλειστά σχολεία | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Λόγω της κακοκαιρίας που έχει αρχίσει ήδη να «χτυπά» την Εύβοια, καθώς ήδη χιονίζει στα ορεινά του νησιού, πολλά σχολεία δεν θα λειτουργήσουν σήμερα, Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου. 

Όπως ανακοινώθηκε, τα σχολεία στον Δήμο Μαντουδίου - Αγίας Άννας και Λίμνης θα παραμείνουν προληπτικά κλειστά από τη Δευτέρα μέχρι και την Τετάρτη. Σημειώνεται ότι στις περιπτώσεις κατά τις οποίες δεν γίνεται διά ζώσης μάθημα λόγω κακοκαιρίας, οι τάξεις λειτουργούν διαδικτυακά.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες περιοχές της Εύβοιας, ανάλογα με την επέκταση των φαινομένων θα ληφθούν αποφάσεις από το πρωί.

Επίσης το πρωί της Δευτέρας, αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων στη Δημοτική Ενότητα Βιλίων και στη Δημοτική Ενότητα Ερυθρών του Δήμου Μάνδρας Ειδυλλίας, εξαιτίας παγετού και της επαγόμενης επικινδυνότητας στην μετακίνηση μαθητών και εκπαιδευτικών.

Κλειστά σχολεία: Με καθυστέρηση στη Φλώρινα

Την ίδια στιγμή, μία ώρα αργότερα θα ξεκινήσουν τα μαθήματα στις σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των Δήμων Φλώρινας και Αμυνταίου με απόφαση δημάρχων λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά

Τέλος, κλειστά θα παραμείνουν το 2ο Δημοτικό Παλλήνης, το 1ο Γυμνάσιο Παλλήνης και το 1ο Λύκειο Παλλήνης, όχι λόγω κακοκαiρία αλλά επειδή είναι προγραμματισμένης διακοπής ρεύματος

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA