Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα, Δευτέρα 14/9, τα φαρμακεία στην Αττική, λόγω της γιορτής της Ύψωσης του Τιμίου Σταυρού. Αυτό διότι ο εορτάσμος αυτός της 14ης Σεπτεμβρίου αποτελεί επίσημη αργία για τον κλάδο της περιοχής, σύμφωνα με απόφαση της Περιφέρειας.
Όπως είναι επόμενο, αυτό θα προκαλέσει ανησυχία σε όσους πολίτες μπορεί να βρεθούν προ απροόπτου και χρειαστούν σκευάσματα, ή για όσους δεν θα μπορούν να κάνουν την τακτική τους προμήθεια.
Όμως, όπως ανακοίνωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής, θα μπορούν ακόμη να εξυπηρετηθούν, τόσο από τα διημερεύοντα όσο και τα διανυκτερεύοντα φαρμακεία.
- Ζόμπι με μάτια ανοικτά: Πώς ο άνθρωπος προσπάθησε να χακάρει τον ύπνο
- Θάνατος Μαζωνάκη: Συγκλονίζει ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε - «Εγώ έκανα αυτό που έπρεπε»
- Ο Γιάννος Κρανιδιώτης και η αδιανόητη τραγωδία με το πρωθυπουργικό Falcon
- Αντί για τρένο, βγήκε καρβέλι: Το μυστικό που κρύβει ένας φούρνος σε ένα χωριό του Πηλίου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.