Φορτηγό έπεσε πάνω σε δέντρο το πρωί της Τρίτης (29/10) στην οδό Πατησίων, στο κέντρο της Αθήνας, την ώρα (γύρω στις 5:00) που σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο οδηγός του προσπαθούσε να σταθμεύσει.
Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, ο κορμός του δέντρου έπεσε στη μέση του δρόμου. Ο οδηγός του οχήματος είναι καλά στην υγεία του, ενώ τη στιγμή που κατέρρευσε το δέντρο δεν περνούσε κάποιος πεζός και ως εκ τούτου δεν υπήρξε τραυματισμός.
Πατησίων: Δύο λωρίδες κλειστές
Η Τροχαία βρίσκεται στο σημείο προκειμένου να διευκολύνει την κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς μόνο η μία από τις τρεις λωρίδες της Πατησίων είναι ανοιχτή.
Παράλληλα, τα συνεργεία του Δήμου προσπαθούν να απομακρύνουν το δέντρο ώστε να αποκατασταθούν τα προβλήματα.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.