Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου μετά από φωτιά που ξέσπασε σε βυτιοφόρο που μετέφερε 7,2 τόνους υγραερίου κίνησης.
Το φορτηγό είχε ακινητοποιηθεί στο 45ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Κόρινθο, με αποτέλεσμα ο αυτοκινητόδρομος, όπως και η παλιά Εθνική Οδός να κλείσουν και να δημιουργηθούν ουρές 15 χιλιομέτρων.
Οδηγοί εγκλωβίστηκαν στο μποτιλιάρισμα και η αστυνομία έδινε νερά στον κόσμο, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε για περίπου επτά ώρες.
Λίγο μετά τις 21:30 αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου.
Λόγω του συμβάντος της φωτιάς στο βυτιοφόρο όχημα ο Προαστιακός είχε διακοπεί στο τμήμα για Κιάτο, όμως λίγο μετά τις 20:00 τα δρομολόγια αποκαταστάθηκαν και γίνονται, όμως, με καθυστερήσεις.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.