Τα προβλήματα από τη κακοκαιρία Daniel, ιδιαίτερα στη Θεσσαλία συνεχίζονται και ήδη νωρίς το πρωί της Πέμπτης ήχησε εκ νέου το 112 αυτή τη φορά στην περιοχή του Παλαμά. «Αν βρίσκεστε στον Παλαμά απομακρυνθείτε από υπόγειους και ισόγειους χώρους κτιρίων λόγω εξέλιξης πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή» αναφέρει το μήνυμα της πολιτικής προστασίας.
Νωρίτερα κατά τη διάρκεια της νύχτας αποφασίστηκε η διακοπή κυκλοφορίας στην Εθνική οδό από Λαμία έως Κατερίνη. Συγκεκριμένα το μήνυμα που έλαβαν οι κάτοικοι των γύρω περιοχών ανέφερε: «Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας κλειστός ο αυτοκινητόδρομος ΠΑΘΕ από Λαμία έως Κατερίνη λόγω εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων». Παράλληλα με ενημέρωση της τροχαίας, απαγορεύεται προσωρινά η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα του Αυτοκινητοδρόμου Ε-65 και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Τρίκαλα
Μήνυμα έλαβαν και στους Σοφάδες Καρδίτσας όπου επίσης τους καλούσε να «απομακρυνθείτε από υπόγειους και ισόγειους χώρους κτιρίων λόγω εξέλιξης πλημμυρικών φαινομένων».
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Η μεγάλη αλλαγή που κάνει το OPEN στο πρωινό του Σαββατοκύριακου
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.