Μενού
Τροχαία στην Αθήνα
Η τροχαία στην Αθήνα | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιήσει αύριο στην Αθήνα η αστυνομία, αφού ορισμένοι δρόμοι θα αποκλειστούν λόγω της πορείας διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιήσουν οι οδηγοί ταξί, με προορισμό το Υπουργείο Μεταφορών. Συμμετέχοντες και εκπρόσωποι των οδηγών αναμένεται να συγκεντρωθούν στην οδό Σπύρου Πάτση κατά τις 10:30 και στην συνέχεια θα κατευθυνθούν προς το Υπουργείο Μεταφορών.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, θα ληφθούν μέτρα αποσυμφόρησης της κίνησης, πραγματοποιώντας εκτροπές και διακοπές κυκλοφορίας κατά μήκος της διαδρομής. Ειδικότερα, θα υπάρξουν περιορισμοί από την οδό Σπύρου Πάτση, όπου θα συγκεντρωθούν τα ταξί, και στη συνέχεια διαδοχικές ρυθμίσεις στο δρομολόγιο μέσω της Λεωφόρου Αθηνών, Πλατεία Καραϊσκάκη, Μάρνη, Πατησίων, Λεωφόρου Αλεξάνδρας καθώς και στη Λεωφόρο Μεσογείων, μέχρι το Υπουργείο Μεταφορών.

Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους παραπάνω δρόμους μέχρι την ολοκλήρωση της κινητοποίησης. Σε περίπτωση εφαρμογής επιπλέον κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA