Με απόφαση της ΕΛΑΣ κλειστοί θα παραμείνουν οι σταθμοί του Μετρό στο Σύνταγμα και στο Πανεπιστήμιο από τις 10 το πρωί της Παρασκευής (07/03), λόγω του συλλαλητηρίου για τα Τέμπη που διοργανώνουν μαθητές, φοιτητές και η ΟΛΜΕ.
Οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς χωρίς στάση ενώ είναι άγνωστο το πότε θα ανοίξουν για το κοινό.
Υπενθυμίζεται ότι εκπαιδευτικό συλλαλητήριο για τα Τέμπη θα γίνει την Παρασκευή στις 12:00 στα Προπύλαια ενώ η ΟΛΜΕ καλεί σε αντίστοιχες κινητοποιήσεις σε όλες τις πόλες της Ελλάδας με διευκολυντική στάση από τις 11:00 έως τη λήξη του ωραρίου.
Το απόγευμα της Παρασκευής, ημέρα ψήφισης της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης στη Βουλή, συνδικάτα και φορείς καλούν σε νέα συγκέντρωση στις 19:00 στο Σύνταγμα.
- Καρχαρίας μάκο τριών μέτρων βγήκε «παγανιά» στην Ανάβυσσο: Ανησυχία για τις αυξημένες θεάσεις
- Θεσσαλονίκη: 79χρονος σκοτώθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου, πέφτοντας από παράθυρο
- Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Ισχυρές καταιγίδες κεραυνοί και χαλάζι τις επόμενες ώρες
- Λόπεζ: «Θα έκανα σεξ με οποιονδήποτε από τους ηθοποιούς της ταινίας True Romance»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.