Διεκόπη η κυκλοφορία στον ΗΣΑΠ εξαιτίας επεισοδίων που συνέβησαν μετά τις συγκεντρώσεις για τα 10 χρόνια από τη δολοφονία των Φουντούλη - Καπελώνη στο Νέο Ηράκλειο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κλειστοί είναι οι εξής σταθμοί:
- Μοναστηράκι
- Θησείο
- Πετράλωνα
Η κυκλοφορία στον ΗΣΑΠ προσωρινά διεξάγεται στα τμήματα Ομόνοια-Κηφισιά και Ταύρος-Πειραιάς, λόγω επεισοδίων που σημειώθηκαν στον σταθμό Μοναστηράκι. Κλειστός παραμένει από το πρωί ο σταθμός Νέο Ηράκλειο.
Είναι σε εξέλιξη έλεγχος του δικτύου στο τμήμα Μοναστηράκι-Θησείο για πιθανή ύπαρξη ατόμων.
- Θάνατος Μαζωνάκη: «Καρφιά» Χασαπόπουλου και Βούλγαρη - «Κάποιοι να μη χύνουν τώρα κροκοδείλια δάκρυα»
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.