Τεράστια ήταν και στη Θεσσαλονίκη η συγκέντρωση στη μαύρη επέτειο της τραγωδίας των Τεμπών, στην οποία συμμετείχαν εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου.
Κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου, σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών δυνάμεων ενώ άγνωστοι πέταξαν μπογιές και έγραψαν με σπρέι σε στάσεις στο Μετρό Θεσσαλονίκης.
Όπως αναφέρει το thesstoday.gr, άγνωστοι, σήμερα το απόγευμα, πέταξαν κόκκινες μπογιές πάνω στις τζαμαρίες του σταθμού Βενιζέλου, στο κέντρο της πόλης.
Σε άλλα σημεία έγραψαν συνθήματα, ενώ πάνω στην πινακίδα που αναγράφεται η ονομασία της στάσης έγραψα με μεγάλα γράμματα τη λέξη «ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.»
Επίσης και ο σταθμός «Δημοκρατίας» έπεσε θύμα βανδαλισμών, καθώς έγραψαν συνθήματα στους τοίχους του εξωτερικά.

- Η Όπρα Γουίνφρεϊ αποκαλύπτει για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια το λάθος στο όνομά της
- Η Σάρον Στόουν έκοψε για έναν μήνα τη μαριχουάνα και δηλώνει άρρωστη
- Ο καταγεγραμμένος βρυκόλακας που τρομοκράτησε τη Μύκονο
- Μαριάντα Πιερίδη: «Το κεφάλαιο γάμος έκλεισε για μένα – Η επόμενη νύφη θα είναι η σύζυγος του γιου μου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.