Απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα εχθές στον Κολωνό, όταν ένας οδηγός λεωφορείου συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος συναδέλφου του, τον οποίο τραυμάτισε με το λεωφορείο μετά από λογομαχία.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πρόκειται για έναν 58χρονο, ο οποίος κρατείται στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κολωνού και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Το περιστατικό συνέβη χτες το βράδυ (11/7) στην συμβολή των οδών Αγίου Πολυκάρπου και Αμφιπόλεως στον Κολωνό. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 58χρονος διαπληκτίστηκε με τον άλλο οδηγό λεωφορείου στο δρόμο, έξω από τα λεωφορεία.
Στη συνέχεια ο 46χρονος προσπάθησε να διαφύγει με την μοτοσικλέτα του, που ήταν στο σημείο, αλλά ο 58χρονος μπήκε στο λεωφορείο, τον καταδίωξε και τον παρέσυρε, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στα άνω και κάτω άκρα.
Ο τραυματίας διακομίστηκε και νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.