Ένας άνδρας συνελήφθη στην Κομοτηνή καθώς το βράδυ της Τρίτης (14/05) αφαίρεσε την ελληνική σημαία (με τον ιστό της), η οποία ήταν αναρτημένη έξω από κατάστημα της πόλης.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, που επικαλείται σχετική ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, προέκυψε επιπλέον πως ο δράστης, κατά το χρονικό διάστημα από 27-28 Μαρτίου «ενεργώντας από κοινού με άγνωστους συνεργούς του προέβησαν σε μία περίπτωση στην καύση ελληνικής σημαίας που ήταν αναρτημένη σε ιστό έξω από δημόσιο κτίριο της Κομοτηνής και σε άλλη περίπτωση στην αφαίρεση ευρωπαϊκής και ελληνικής σημαίας, μέρος της οποίας προηγουμένως είχαν καταστρέψει.
Και οι δύο σημαίες στη δεύτερη περίπτωση ήταν αναρτημένες σε ιστούς έξω από άλλο δημόσιο κτίριο της πόλης.
Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.