Μία απίστευτη απάτη σημειώθηκε στην Αγία Παρασκεύη, όπου ένας άνδρας συνελήφθη καθώς κατηγορείται πως νοίκιασε το ίδιο διαμέρισμα, όχι μία, όχι δύο, αλλά 31 φορές.
Ο δράστης, όπως αναφέρουν πληροφορίες του ΣΚΑΪ, έβαζε αγγελία το συγκεκριμένο διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή και εμφανιζόταν στα ανυποψίαστα θύματά του ως «δικηγόρος».
Το ενοικίαζε 31 φορές και έπαιρνε, μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δύο ενοίκια μπροστά. Στη συνέχεια, αφού του κατέθεταν τα χρήματα, τους έπαιρνε τηλέφωνο και τους έλεγε πως το σπίτι έχει βγει σε πλειστηριασμό, με αποτέλεσμα να καθυστερήσουν να εγκατασταθούν σ' αυτό.
Όπως διευκρινίζεται, όποιος αντιδρούσε αρκετά για την απάτη στην Αγία Παρασκευή, τους επέστρεφε τα χρήματα, ενώ από την κομπίνα του έβγαλε περίπου 90.000 ευρώ.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.