Μενού
Κώστας Πολυχρονόπουλος
Κώστας Πολυχρονόπουλος | ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Στο στόχαστρο των Αρχών μπήκε ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ο οποίος φαίνεται πως επιλέγει να μην απαντήσει στα όσα του καταλογίζονται, παρά μόνο όταν κληθεί από τη Δικαιοσύνη, όπως λέει.

Μιλώντας στην εκπομπή «Live News» του Mega, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος τόνισε: «Στους μόνους που θα απολογηθώ είναι στην Ελληνική Δικαιοσύνη όταν και αν με καλέσει και στους ανθρώπους που έχουν βάλει έστω και 1 ευρώ».

Όπως μάλιστα είπε, όλον αυτόν τον καιρό βρίσκεται στο σπίτι της κοινωνικής κουζίνας. «Είμαι εδώ. Κι όμως θέλει να 'ρθει να με βρει εδώ», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ο οποίος δείχνει το δωμάτιο στο οποίο διαμένει.

«Έχω πει πολλές φορές ότι θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που έχουν πιστέψει σ' εμένα και εξακολουθούν να πιστεύουν σ' εμένα και να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους ανθρώπους που έρχονται εδώ και βοηθάνε σ' αυτές τις δύσκολες συνθήκες», είπε επίσης ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος».

«Αυτό μού δίνει δύναμη να πιστέψω ότι ο "Άλλος Άνθρωπος" θα συνεχίσει να υπάρχει και θα υπάρχει», συμπλήρωσε παράλληλα.

Όπως αναφέρει η εκπομπή, μέσα από τους δικηγόρους του, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος φαίνεται να δείχνει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Ζητά δε από τους εθελοντές και τον κόσμο να μην άρουν την εμπιστοσύνη τους στον «Άλλο Άνθρωπο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA