Μενού
korinthos ekav
Επεισόδιο στην Κόρινθο με θύμα άνδρα του ΕΚΑΒ | korinthostv.gr
  • Α-
  • Α+

Ένα ασυνήθιστο επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (23/03) στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου με άγνωστους δράστες να ξυλοκοπούν άνδρα του ΕΚΑΒ.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το korinthostv.gr, για άγνωστη αιτία, μία ομάδα ατόμων προσέγγισε τον άνδρα του ΕΚΑΒ και του επιτέθηκε, τραυματίζοντάς τον.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις, ωστόσο οι δράστες είχαν τραπεί σε φυγή.

Στον τραυματία παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Παρέμβαση Άδωνι Γεωργιάδη

Μαζί του επικοινώνησαν ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου και ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης προκειμένου να του ευχηθούν περαστικά.

Η ανακοίνωση του ΕΚΑΒ:

«Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ καταγγέλλει την απρόκλητη επίθεση που έγινε σήμερα το απόγευμα από ομάδα Ρομά στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Συγκεκριμένα δύο Διασώστες του ΕΚΑΒ Κορίνθου χτυπήθηκαν αναίτια στον χώρο των ΤΕΠ κατά την παράδοση περιστατικού, με τον ένα να φέρει βαρύτερες κακώσεις. Επίσης η ίδια ομάδα προκάλεσε φθορές σε δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που ήταν σταθμευμένα στον χώρο των ΤΕΠ , χτύπησε και προσωπικό του νοσοκομείου και εν συνεχεία τράπηκε σε φυγή.

Ευχόμαστε περαστικά στους συναδέλφους μας και ταχεία ανάρρωση και καλούμε την Διοίκηση του ΕΚΑΒ να υποβάλει μηνύσεις τόσο για τον ξυλοδαρμό των συναδέλφων ,όσο και για τις φθορές στα ασθενοφόρα οχήματα, τις Αστυνομικές Αρχές να προχωρήσουν ΆΜΕΣΑ στην σύλληψη των δραστών και την Δικαιοσύνη να εξαντλήσει κάθε αυστηρότητα στην επιβολή των ποινών».

«Απαράδεκτο γεγονός, έδωσα εντολή το ΕΚΑΒ να προβεί σε όλες τις δυνατές νομικές ενέργειες. Ευχαριστώ την ΕΛΑΣ για την άμεση παρέμβασή της. Περαστικά στον διασώστη μας», αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.
 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA