Μενού
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Επιχείρηση διακομιδής ασθενή | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Συντετριμμένη είναι η Κόρινθος με τον θάνατο ενός 58χρονου επιχειρηματία στο Καλαμάκι, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, σύμφωνα με το loutrakiblog.gr, όσο περίμενε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο 58χρονος ένιωσε πόνο στο στήθος και ζάλη, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί το ΕΚΑΒ, ωστόσο λόγω των προβλημάτων που έχουν προκύψει στην ευρύτερη περιοχή μετά την ανατροπή του βυτιοφόρου στον Ισθμό της Κορίνθου, δεν κατέστη δυνατό να φτάσει έγκαιρα.

Ο 58χρονος στην Κόρινθο έφυγε από τη ζωή από ανακοπή, ενώ είχε, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, πρωτοστατήσει στις κινητοποιήσεις των κατοίκων του Καλαμακιού που ζητούσαν να ανοίξει παράπλευρος δρόμος στην Εθνική Οδό.

Απώτερος σκοπός ήταν να διευκολυνθεί τόσο η μετακίνηση των κατοίκων όσο και να υπάρχει γρήγορη πρόσβαση στα οχήματα εκτάκτου ανάγκης, όπως περιπολικά, πυροσβεστικά και ασθενοφόρα, ενώ έδωσε το παρών στη διαμαρτυρία των πολιτών στα διόδια την προηγούμενη εβδομάδα.

Το τραγικό στην υπόθεση είναι το σπίτι του βρίσκεται ακριβώς στο σημείο παραπλεύρως των διοδίων της Εθνικής Οδού το οποίο αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υφυπουργού Μεταφορών και Υποδομών κ. Νίκου Ταχιάου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA