Επίθεση έκαναν σε εν κινήσει λεωφορείο στον Κορυδαλλό, το βράδυ της Παρασκευής άγνωστοι πετώντας πέτρες με αποτέλεσμα να σπάσει τζάμι.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, στην οδό Ηπείρου, όταν άγνωστοι επιτέθηκαν στο λεωφορείο της γραμμής 806 που εκτελούσε το δρομολόγιο Σχιστός-Στρατόπεδο Κορυδαλλού.
Από τα θραύσματα τραυματίστηκε ελαφρώς ένας 19χρονος επιβάτης ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.