Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα και σήμερα Τρίτη (22/4) με την κίνηση τώρα να είναι αυξημένη στις Εθνικές Οδούς.
Το απόγευμα της Τρίτης, η μεγαλύτερη κυκλοφοριακή επιβάρυνση καταγράφεται στη διαδρομή από την Πελοπόννησο προς την Αθήνα.
Ειδικότερα, κίνηση παρατηρείται στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, από τον Ισθμό μέχρι και τους Αγίους Θεοδώρους, ενώ χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα και από την Κινέτα έως τα διόδια της Ελευσίνας.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.