Στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου της Κω φιλοξενείται προσωρινά, κατόπιν προφορικής εντολής της αρμόδιας εισαγγελέως, 16χρονη που κατήγγειλε τον 47χρονο πατριό της για σεξουαλική κακοποίηση.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 16χρονη κατήγγειλε την κακοποίηση της στις αστυνομικές Αρχές το βράδυ της 21ης Νοεμβρίου. Πληροφορίες αναφέρουν πως η ανήλικη κακοποιείτο σεξουαλικά από την ηλικία των 14 ετών.
Ο 47χρονος που καταγγέλθηκε από τη 16χρονη συνελήφθη.
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Η μεγάλη αλλαγή που κάνει το OPEN στο πρωινό του Σαββατοκύριακου
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.