Μέσα σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε η μεγάλη παρέλαση στο πατρινό καρναβάλι, με τους χιλιάδες επισκέπτες να έχουν «πλημμυρίσει» την πόλη.
Στην κεφαλή της παρέλασης βρισκόταν ο «Προπομπός» ακολουθούσε ο «Βασιλιάς Καρνάβαλος» και το άρμα με την «βασίλισσα» του πατρινού καρναβαλιού 2024, Γεωργία Σακκά.
Στην παρέλαση οι επισκέπτες της Πάτρας είδαν το άνθινο άρμα με τα 30.000 γαρύφαλλα, το «Smile» εμπνευσμένο από τον παλαιό βωβό κινηματογράφο, τους «Χορευτές του Τσίρκου», τον «Τζον Λένον» με τα παιδιά των λουλουδιών και της ειρήνης, καθώς και τα άρματα του καρναβαλιού των μικρών, «Μωρό Καρνάβαλος», «Ταξίδι με τη φαντασία», «Καρουσέλ», «Φεγγάρι», «Σκυλάκι», «Σαρανταποδαρούσα», «Inguana» και «Τσίρκο».
- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.