Μενού
alexis kougias
Ο Αλέξης Κούγιας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Για τη συμπληρωματική ποινική δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας Εφετών Λάρισας σε δύο υψηλόβαθμα στελέχη της Hellenic Train και για την αποχώρηση της αντιπολίτευσης από την εξεταστική επιτροπή για τα Τέμπη εξέδωσε ανακοίνωση ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος εκπροσωπεί τις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρει: «Νιώθω αισθήματα χαράς, γιατί δικαιώνομαι για τη στήριξη που παρείχα στον έντιμο αυτό Δικαστή, όταν κάποιοι δυστυχώς συνάδελφοί μου προσπαθούσαν να αμφισβητήσουν το πάθος του για την απονομή της Δικαιοσύνης και την υποδειγματική τιμωρία των ενόχων». Ακόμα επισημαίνει:

«Νιώθω συναισθήματα λύπης και απογοητεύσεως γιατί δικαιώνομαι, όταν οι εκπρόσωποι των κομμάτων της αντιπολίτευσης είχαν ζητήσει και επέτυχαν να συσταθεί εξεταστική επιτροπή της Βουλής γι’ αυτό το τραγικό δυστύχημα, πριν αποφανθεί η Δικαιοσύνη, ισχυριζόμενος τότε με δημόσια ανακοίνωσή μου, ότι το μόνο το οποίο θα πετύχουν είναι η πλειοψηφία του κυβερνώντος κόμματος να εκδώσει απαλλακτικό πόρισμα για τα πολιτικά πρόσωπα, αφού και τότε που επήλθε η τραγωδία αλλά και τώρα, την Ελλάδα κυβερνά η ίδια κυβέρνηση».

«Όλοι μαζί και συνεργαζόμενοι με αδέκαστους Δικαστές και Εισαγγελείς θα βοηθήσουμε τη Δικαιοσύνη να οδηγήσει στις φυλακές όλους αυτούς τους εγκληματίες, όσο ψηλά κι αν ευρίσκονται, από όσους ισχυρούς κι αν προστατεύονται, ώστε να δικαιωθούν τα θύματα και οι οικογένειές τους», υπογραμμίζει ο Αλέξης Κούγιας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA