Τον... δάσκαλό τους φαίνεται ότι βρήκαν το βράδυ της Πέμπτης, δύο ανήλικοι, που φέρονται να επιτέθηκαν σε έναν 13χρονο στην πόλη της Σητείας στην Κρήτη.
Σύμφωνα με το cretalive.gr, το περιστατικό γνωστοποίησε στις αστυνομικές αρχές ο πατέρας του 13χρονου, ο οποίος ανέφερε ότι ενώ ο γιος του βρισκόταν στην οδό Καταπότη κοντά σε παιδική χαρά, δέχτηκε επίθεση από δύο συνομήλικούς του, με σκοπό -όπως υποστήριξε- την κλοπή.
Το αγόρι που είναι γνώστης πολεμικών τεχνών, σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά ο πατέρας του, κατάφερε να αμυνθεί και να γλιτώσει από τα χτυπήματα των δύο, που τράπηκαν σε φυγή.
Να σημειωθεί ότι ο πατέρας του 13χρονου βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου να ενημερώσει, όπως είπε, σχετικά με το περιστατικό, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε καμία άλλη ενέργεια, σε βάρος των αγοριών που θέλησαν να επιτεθούν στο γιό του.
- Πεθαίνοντας στους χώρους δουλειάς: Η Βιολάντα, τα ελλιπή στοιχεία και τα «αόρατα» εργατικά ατυχήματα
- Η περιοχή στην Αθήνα όπου νοικιάζεται διαμέρισμα 50 τ.μ για 1.100 ευρώ
- O «μακάβριος θρύλος» για τις δύο Καρυάτιδες στο μπαλκόνι της Αγίων Ασωμάτων
- Φως στο Τούνελ: Βίντεο με τη Λόρα να αγοράζει εισιτήριο για Γερμανία
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.