Μενού
voak kriti neari
Το σημείο του δυστυχήματος. | cretaone.gr
  • Α-
  • Α+

Συγκλονιστική η μαρτυρία της αδελφής της αδικοχαμένης 17χρονης από την Κρήτη, που σκοτώθηκε πέφτοντας από γέφυρα του Αποσελέμη του ΒΟΑΚ, το μεσημέρι της Πέμπτης (23/05).

Όπως δήλωσε το κορίτσι στο δελτίο του Creta TV, τίποτα στη συμπεριφορά της αδελφής της δεν συνέτεινε σε αυτοκτονία, ενώ οι φήμες ότι έπεσε προσπαθώντας να βγάλει φωτογραφία φέρεται να μην ευσταθούν.

«Ήταν μια χαρά, ήταν πολύ χαρούμενη, ξέραμε ότι θα φύγουμε στο εξωτερικό. Εντάξει, κάποιες φορές την άγχωναν οι Πανελλήνιες για να γράψει έναν καλό μέσο όρο στο σχολείο, αλλά δεν την ένοιαζε τόσο, γιατί ήξερε ότι θα πάει να σπουδάσει στο εξωτερικό», είπε.

«Σίγουρα δεν αυτοκτόνησε»

Σε ερώτηση για το αν η 17χρονη βίωνε έντονο άγχος, η αδελφή της απάντησε αρνητικά: «Ήξερε ότι θα φύγει, την είχαν δει και το πρωί και ήταν στη στάση του λεωφορείου. Και επειδή αύριο είναι η τελευταία μέρα που γράφουν εξετάσεις ήταν εντάξει, Ήθελε να πάει να κάνει τα μπάνια της, ήταν πολύ χαρούμενο παιδί».

Όσον αφορά τις υποθέσεις για αυτοκτονία, καταφατικά δήλωσε: «Ξέρω ότι σίγουρα δεν αυτοκτόνησε όπως λένε πολλοί, γιατί να αυτοκτονήσει ένα 18χρονο παιδί που ήταν πάντα χαρούμενο. μιλούσα τακτικά μαζί της και μου έλεγε όλες τις σκέψεις της».

Σχετικά με τις φήμες πως ενδέχεται η κοπέλα να έπεσε προσπαθώντας να βγάλει φωτογραφία, η αδελφή της τόνισε: «Όχι, δεν της άρεσαν καθόλου οι φωτογραφίες, όταν κάναμε και οικογενειακές φωτογραφίες δεν της άρεσε καθόλου». 

Τέλος, απηύθυνε μία παράκληση προς όσους μάρτυρες μπορεί να γνωρίζουν κάτι για το περιστατικό: «Θα ήθελα να παρακαλέσω όποιος πέρασε το πρωί από τη γέφυρα πριν το τούνελ, να ειδοποιήσει την αστυνομία για ό,τι τυχόν έχει δει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA