Αποτροπιασμό προκαλεί νέο περιστατικό κακοποίησης σκύλου που ήρθε στη δημοσιότητα από την Κρήτη, από την περιοχή του Αρκαλοχωρίου πιο συγκεκριμένα, με το άτυχο τετράποδο, όπως έγινε γνωστό, να ουρλιάζει από τον πόνο.
Χρήστης στα social media έκανε ανάρτηση σχετικά με το συμβάν στην Κρήτη, αναφέροντας πως ο σκύλος κακοποιήθηκε βάναυσα από άγνωστο δράστη ενώ πυροβολήθηκε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε κτηνίατρο.
Οι γιατροί στο κτηνιατρείο, όπως έγινε γνωστό, χειρούργησαν τον σκύλο ενώ μετά τους πυροβολισμούς κρίθηκε αναγκαίος ο ακρωτηριασμός του και να του τοποθετηθεί ειδικός νάρθηκας.
Όπως αναφέρει το Action24, δεν έχει γίνει γνωστό εάν έχει καταγγελθεί στις Αρχές το περιστατικό κακοποίησης, ούτε το πότε έλαβε χώρα.
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Η μεγάλη αλλαγή που κάνει το OPEN στο πρωινό του Σαββατοκύριακου
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.