Μενού
revengeporn
  • Α-
  • Α+

Δύο ανήλικα παιδιά συνελήφθησαν μαζί με τους γονείς τους στο Ηράκλειο Κρήτης, κατηγορούμενοι για πορνογραφία, αφού τα ανήλικα παιδιά φέρονται να διακινούσαν παραποιημένες πορνογραφικές φωτογραφίες συμμαθητριών τους στο διαδίκτυο, τις οποίες είχαν επεξεργαστεί μέσω app.

Σύμφωνα με το NeaKriti, πρόκειται για δύο παιδιά, 14 ετών, τον 47χρονο πατέρα του ενός και τη 41χρονη μητέρα του άλλου. Οι γονείς κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας των δύο ανηλίκων.

Έκαναν κολάζ σε φωτογραφίες και τις ανέβασαν στο διαδίκτυο

Οι δύο ανήλικοι βρέθηκαν με φωτογραφίες δύο συμμαθητριών τους στην κατοχή τους, τις οποίες είχαν παραποιήσει με ψηφιακή επεξεργασία για να τις μετατρέψουν σε πορνογραφικές, «κολλώντας» τα πρόσωπα των δύο κοριτσιών σε «ροζ» περιεχόμενο, και αργότερα τις «ανέβασαν» στο διαδίκτυο.

Τα δύο παιδιά κατηγορούνται τώρα για πορνογραφία. Η καταγγελία που έγινε στην αστυνομία πριν από μερικές ημέρες οδήγησε χθες (11/1) σε συλλήψεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του μέσου, ενδέχεται σήμερα οι γονείς να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA