Μενού
Φωτοβολίδα
Αναβίωσε παραδοσιακό έθιμο με τα Χαλκούνια | Eurokinissi / Φωτογραφία αρχείου
  • Α-
  • Α+

Ανεπανόρθωτα τραύματα στην κοιλιακή χώρα και το συκώτι έδειξε, μεταξύ άλλων, η ιατροδικαστική έκθεση που πραγματοποιήθηκε στη σορό του 33χρονου στην Κρήτη, ο οποίος πέθανε από ναυτική φωτοβολίδα την ώρα που διασκέδαζε με τους φίλους του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, σε βάρος των δύο συλληφθέντων στην Κρήτη, οι οποίοι ήταν παρόντες στο τραγικό σκηνικό με τον θανάσιμο τραυματισμό του 33χρονου στον Άγιο Νικόλαο, ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατοχή και χρήση ναυτικών φωτοβολίδων.

Οι δύο παραπέμφθηκαν σε τακτική δικάσιμο στις 13 Μαΐου και αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ την ίδια ώρα έρχεται στο φως της δημοσιότητας, ένα βίντεο ντοκουμέντο από το περιστατικού του προηγούμενου Σαββάτου (16/3).

Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο από τον τραυματισμό του 33χρονου

Οι Αρχές, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, έχουν εστιάσει τις έρευνές τους στον άνθρωπο που προμήθευσε τον 33χρονο στην Κρήτη με τη ναυτική φωτοβολίδα, για τον οποίο εικάζεται πως είναι ιδιοκτήτης σκάφους.

Όπως προαναφέρθηκε, στο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα, καταγράφεται η στιγμή της έκρηξης στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα η λάμψη και το σημάδι, η οποία βγαίνει από τη ναυτική φωτοβολίδα.

Η ναυτική φωτοβολίδα, στο βίντεο ντοκουμέντο, φαίνεται να κυλάει στην άκρη του δρόμου και να φτάνει στο σημείο, όπου τραυματίστηκε θανάσιμα ο άτυχος 33χρονος στον Άγιο Νικόλαο.

Συνελήφθησαν οι φίλοι του 33χρονου που σκοτώθηκε από ναυτική φωτοβολίδα

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο φίλοι του θύματος, που διασκέδαζαν μαζί του το βράδυ της Κυριακής (17/3),  συνελήφθησαν μετά τον θάνατό του και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Ο ένας εκ των δύο φέρεται να είχε στην κατοχή του τις φωτοβολίδες. Φέρεται να ισχυρίστηκε πως τις πήρε από κάποιον γνωστό του που διαθέτει σκάφος και υποχρεούται να έχει φωτοβολίδες σε αυτό. 

Σημείωσε πως είχαν λήξει και ο φίλος του έπρεπε να προμηθευτεί νέες, αλλά αντί να τις πετάξει, τις έδωσε σε αυτόν. 

Στην αστυνομία παραδόθηκαν 12 φωτοβολίδες, εκ των οποίων οι 10 είχαν χρησιμοποιηθεί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA