Μενού
Ασθενοφόρο
Ασθενοφόρο | ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Στο φως της δημοσιότητας η ιατροδικαστική έκθεση όσον αφορά στον θάνατο του 33χρονου στην Κρήτη, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα από ναυτική φωτοβολίδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρει το cretalive.gr, η έκρηξη της φωτοβολίδας προκάλεσε εκτεταμένα και ανεπανόρθωτα τραύματα στην κοιλιακή χώρα και το συκώτι του 33χρονου.

Τα αποτελέσματα από την ιατροδικαστική εξέταση θα συμπεριληφθεί στον φάκελο της υπόθεσης, την ώρα που η έρευνα συνεχίζεται.

Η κηδεία του 33χρονου θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης (20/3). 

Συνελήφθησαν οι φίλοι του 33χρονου που σκοτώθηκε από ναυτική φωτοβολίδα

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο φίλοι του θύματος, που διασκέδαζαν μαζί του το βράδυ της Κυριακής (17/3),  συνελήφθησαν μετά τον θάνατό του και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Ωστόσο, αφέθηκαν ελεύθεροι και θα οριστεί ρητή δικάσιμος ως προς τα αδικήματα της κατοχής (για τον ένα) και χρήσης (και για τους δύο) βεγγαλικών και φωτοβολίδων.

Ο ένας εκ των δύο φέρεται να είχε στην κατοχή του τις φωτοβολίδες. Φέρεται να ισχυρίστηκε πως τις πήρε από κάποιον γνωστό του που διαθέτει σκάφος και υποχρεούται να έχει φωτοβολίδες σε αυτό. 

Σημείωσε πως είχαν λήξει και ο φίλος του έπρεπε να προμηθευτεί νέες, αλλά αντί να τις πετάξει, τις έδωσε σε αυτόν. 

Στην αστυνομία παραδόθηκαν12 φωτοβολίδες, εκ των οποίων οι 10 είχαν χρησιμοποιηθεί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA