Γάμος για ... ρεκόρ έχει προγραμματιστεί για σήμερα (13/7) στην Πόμπια της Κρήτης, με 11 κουμπάρους και 2.500 καλεσμένους.
Στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Πόμπια θα ενώσουν τις ζωές τους ο Μεσαρίτης Ανδρέας Πωλιουδάκης και η Χριστιάννα Χορλιαφάκη από την Αγία Γαλήνη, με 11 κουμπάρους και μεγάλο αριθμό καλεσμένων που φαίνεται ότι θα ξεπερνά τους 2.500, σύμφωνα με το Δια-SOS-τε τη Μεσαρά
Γι' αυτό και για το γαμήλιο γλέντι επιλέχθηκε ένας μεγάλος ανοιχτός χώρος, το προαύλιο του ιστορικού Γυμνασίου της Πόμπιας.
«Ο Ανδρέας Πωλιουδάκης από την Πόμπια, γνωστός στη Μεσαρά από την ενασχόληση του με τα κοινά θα νυμφευτεί την αγαπημένη του Χριστιάννα Χορλιαφάκη από την Αγία Γαλήνη εγγονή του αείμνηστου λυράρη Μανώλη Μαργαρίτη από τις Μέλαμπες, με κουμπάρους που συμπληρώνουν ποδοσφαιρική ομάδα αφού δεν θα είναι ούτε ένας, ούτε δύο αλλά 11!».
»Πρόκειται για τους: Μανώλη Σκαρλάτο, Χαράλαμπο Αλμπαντάκη, Χαράλαμπο Αποστολάκη, Μανώλη Βακωνάκη, Μανώλη Γλυνιαδάκη, Σήφη Κουτσάκη, Μανώλη Μπαγκέρη, Δημήτρη Σπύρου, Νίκο Σταυρακάκη, Γιώργο Σφακιανάκη & Νίκο Φανουράκη», αναφέρει η ανάρτηση.
- Η Βαλέρια Λάτσιου ενηλικιώθηκε: Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τις τρομερές ομοιότητες
- Έκρηξη στο εργοστάσιο Βιολάντα: Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες - Τέσσερις ώρες κατέθεταν
- «Δεν διέθετε lane assist» λέει ο δικηγόρος της εταιρίας ενοικίασης του βαν των φιλάθλων του ΠΑΟΚ
- Θλίψη στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε η υποψήφια βουλεύτρια Αριστέα Καζάκου σε ηλικία 40 ετών
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.