Καραμπόλα με πέντε οχήματα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (30/06) στον ΒΟΑΚ στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον Εσταυρωμένο Ρεθύμνου.
Σύμφωνα με το zarpanews.gr, ανάμεσα στα οχήματα ήταν ένα ταξί και ένα φορτηγό που μετέφερε κατσίκια.
Κατά τις ίδιες πηγές, στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις αλλά και το ΕΚΑΒ, ενώ τα ακριβή αίτια του τροχαίου διερευνά η ΕΛΑΣ.
Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ομάδα «Δρόμοι Κρήτης» στο Facebook, το φορτηγό που μετέφερε ζώα φαίνεται ότι τούμπαρε, το ταξί έγινε σμπαράλια, ενώ τα αυτοκίνητα υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές.
- «Έκανε ΚΑΡΠΑ στον Μαζωνάκη με το ένα χέρι»: Η σοκαριστική αποκάλυψη από το ΕΚΑΒ
- Ανθή Βούλγαρη: Ξέσπασε στον αέρα για δημοσιεύματα - «Με έβγαλαν ότι πήγα στην κλινική στο Κολωνάκι»
- «Βόμβα» στον ΑΝΤ1 με τη Ζέτα Μακρυπούλια: Η απόφαση που τα αλλάζει όλα και το μέλλον του Rouk Zouk
- Χριστίνα Παππά: Είχε πάει στο ιατρείο όπου πέθανε ο Μαζωνάκης - «Με επανέφεραν με απινιδωτή»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.