Το αγοράκι 2 ετών που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ μετά από το σοβαρό τροχαίο στην Κρήτη, υπέκυψε στα τραύματά του το βράδυ της Πέμπτης (08/02) βυθίζοντας στη θλίψη την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, το αγοράκι βρισκόταν μαζί με τη μητέρα του στο πίσω κάθισμα του ΙΧ και είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολλαπλά άλλα σοβαρά χτυπήματα στο σώμα του.
Το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν με τη μητέρα και την γιαγιά του συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η γαγιά ενώ η μητέρα βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση.
Όπως δήλωσε χθες στο Cretalive,ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης οι γιατροί ανέλαβαν το εξαιρετικά δύσκολο καθήκον και ενημέρωσαν τους γονείς ότι η κατάσταση του παιδιού είναι μη αναστρέψιμη, το οποίο λίγες ώρες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.
Οικογένεια, φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στον 2χρονο Νικόλα αύριο (10/02) στις 3 το μεσημέρι.
- Εφημερία 120 ωρών: Γιατρός κατέρρευσε μετά από 5 μέρες νον στοπ - «Επικοινωνιακά τεχνάσματα», λέει ο Γεωργιάδης
- Έλληνικό σουβλατζίδικο στο Παρίσι έχει ένα κάπως ερωτικό όνομα
- Το άγνωστο guest της Γιαννακοπούλου στο «Λόγω Τιμής» – Όταν μοιραζόταν το ίδιο πλάνο με τον Πυρπασόπουλο
- Ο ΕΟΦ «εξαφανίζει» 5 γνωστά προϊόντα από την αγορά: Δείτε ποια είναι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.