Μενού
Νοσοκομείο
Νοσοκομείο | EUROKINISSI/POOL INTIME NEWS/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΑΜΑΡΟΣ
  • Α-
  • Α+

Οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου του Ηρακλείου, Κρήτης, συνεχίζουν να δίνουν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή τον 2χρονο που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια του τροχαίου δυστυχήματος που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Κυριακής 28/1 στο Παλαιόκαστρο.

Το παιδί ήταν στο όχημα μαζί με τη μητέρα και τη γιαγιά του, όταν έπεσε πάνω τους ένα δεύτερο όχημα. Η 59χρονη γιαγιά άφησε την τελευταία της πνοή, μετά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο, ενώ η 30χρονη έχει λάβει εξιτήριο.

Το παιδί, σύμφωνα με την ενημέρωση που παρείχε, μέσω Action24, ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Χαλκιαδάκης, έχει «βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, είναι διασωληνωμένο και η κατάστασή του είναι εξαιρετικά κρίσιμη». 

Από χθες, ο ασθενής υποβάλλεται σε τεστ για να ξεκαθαριστεί η κατάστασή του, ωστόσο, όπως είπε ο κ. Χαλκιαδάκης, «δεν μπορώ να σας πω ότι μας έδειξαν κάτι καλό, γίνονται και σήμερα εξετάζεις αλλά γενικώς, τα μηνύματα δεν είναι αισιόδοξα». 

Οι γιατροί θα έχουν μία πλήρη εικόνα αργότερα σήμερα, Πέμπτη (8/2), ή αύριο και τότε αναμένεται να λάβουν τις τελικές τους αποφάσεις.

«Νομίζω αργότερα σήμερα ή ίσως αύριο να ξέρουμε θετικά πώς είναι τα πράγματα για να έχουμε όλο όσα χρειαζόμαστε για να πάρουμε μία απόφαση» δήλωσε.

Οι γονείς του παιδιού το επισκέπτονται καθημερινά και ενημερώνονται συνεχώς για την εξέλιξη με την υγεία του. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA