Θλίψη προκάλεσε στην Κρήτη η είδηση του θανάτου του Ανωγειανού λυράρη Μανώλη Σκουλά του «Ρωμανογιώργη» ή «Γιωργαντά» σε ηλικία 70 ετών.
Όπως περιγράφει το cretalivegr, ο Μανώλης Σκουλάς υπήρξε ένας εξαιρετικός άνθρωπος και καλλιτέχνης. Εργαζόταν παράλληλα στο ΙΚΑ στην Αλικαρνασσό και ζούσε στο Ηράκλειο.
Η κηδεία του σύμφωνα με το anogi.gr θα γίνει αύριο Σάββατο 27 Δεκεμβρίου στη 1 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στις Στέρνες Μονοφατσίου.
- Τροχαίο δυστύχημα στις Σέρρες: Ο οδηγός του φορτηγού κατέγραψε σε βίντεο τη στιγμή της μοιραίας σύγκρουσης
- Ριφιφί: Η σειρά - φαινόμενο του Σωτήρη Τσαφούλια έρχεται στον Alpha
- «Ήμουν κι εγώ στα Κουφονήσια τις ημέρες που γέμισε η Ιταλίδα»: Η λεπτομέρεια που κανείς δεν ανέφερε
- Ένα ζωντανό πορτρέτο της Αθήνας μέσα από τα 4,5 km της Πατησίων
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.