Προσωρινά κρατούμενος παραμένει ο 33χρονος Γάλλος για τη δολοφονία από πρόθεση της 36χρονης στην Ανώπολη του Δήμου Χερσονήσου στην Κρήτη.
Όπως αναφέρει το neakriti.gr, μετά από την απολογία του, ο δράστης κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προσωρινά κρατούμενος. Θα μεταφερθεί σε τακτικό σωφρονιστικό κατάστημα και όχι σε ψυχιατρικό ίδρυμα με απόφαση των δικαστικών αρχών.
Από την ώρα της σύλληψής του, ο 33χρονος βρίσκεται σε παραλήρημα, εκστομίζοντας παραληρηματικές δηλώσεις όπως ότι ο πατέρας του είναι «γνωστός Έλληνας πολιτικός» και ότι «κάποιοι τον καταδιώκουν για να τον σκοτώσουν».
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είναι αμφίβολο αν η ψυχική του κατάσταση θα του επιτρέψει να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή.
Τον είχε καταγγείλει η σύντροφός του λίγες μέρες πριν το έγκλημα
Οι αποκαλύψεις σχετικά με το παρελθόν του δράστη προκαλούν οργή και μεγάλα ερωτήματα για το πώς κυκλοφορούσε ελεύθερος παρά τις καταγγελίες σε βάρος του για απειλές, ξυλοδαρμούς και βίαιες επιθέσεις.
Η σύντροφός του είχε κάνει επίσημη καταγγελία λίγες ημέρες πριν από το έγκλημα, οδηγώντας τον σε ψυχιατρική εκτίμηση. Ωστόσο, οι γιατροί έκριναν ότι δεν ήταν επικίνδυνος για τον εαυτό του ή άλλους, αφήνοντάς τον ελεύθερο.
Η οικογένεια της 36χρονης, συντετριμμένη από την απώλεια, ξεσπά ζητώντας απαντήσεις και δικαιοσύνη.
- Ο Πούτιν τώρα τα 'βαλε με influencer του OnlyFans - Σάλος για τα 6 χρόνια φυλακή
- Αδιέξοδο για τη δολοφονία στο Αίγιο: Δεν βρέθηκε DNA, αίμα ή αποτυπώματα στα ρούχα του 65χρονου Ιταλού
- Στα μαχαίρια Λατινοπούλου - Παϊτέρης: «Μοιάζετε για γύφτισσα» – «Από γύφτο δεν περίμενα τίποτα καλύτερο»
- Έκρηξη στο κλιματιστικό: Πότε και γιατί γίνεται «ωρολογιακή βόμβα» η συσκευή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.