Τουρίστρια καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από μπάρμαν σε νυχτερινό μαγαζί στη Χερσόνησο Ηρακλείου, στην Κρήτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείταιο το cretapost.gr, μία 32χρονη Γαλλίδα πήγε σήμερα τα ξημερώματα στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου και κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού από μπάρμαν.
Όπως αναφέρει στην καταγγελία της, χθες το βράδυ βρισκόταν σε μπαρ της Χερσονήσου και διασκέδαζε. Σε κάποια στιγμή ο μπάρμαν την οδήγησε στην τουαλέτα και τη βίασε.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 46χρονο ο οποίος με τη σειρά του κατέθεσε ότι δεν υπήρχε κανένας βιασμός και ότι όλα έγιναν με τη συγκατάθεσή της. Μάλιστα κατέθεσε μήνυση εναντίον της για ψευδή μήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση με τις αρχές να συλλαμβάνουν την 32χρονη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η 32χρονη αναμένεται να εξετασθεί από ιατροδικαστή, το πόρισμα του οποίου θα ρίξει φως στην υπόθεση.
- Λευτέρης Ελευθερίου: Ο αθόρυβος χωρισμός μετά από 22 χρόνια σχέσης - «Δεν θέλαμε να το διαφημίσουμε»
- Φαίη Σκορδά: Στην αγκαλιά του μέλλοντα συζύγου της - Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε με τον Αθανασιάδη
- Η Ελλάδα (τελικά) «πεθαίνει»: Εκατοντάδες περιοχές με μηδέν γεννήσεις το 2026
- Το ελληνικό ριάλιτι του 1997 που προκάλεσε τον θάνατο ενός πατέρα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.