Μενού
gata_patousi_reader
  • Α-
  • Α+

Ένας φρικτό περιστατικό σημειώθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς ένας άνδρας έφραξε με πανί το λούκι του σπιτιού του, πήρε το λάστιχο της βρύσης και διοχέτευσε νερό μέσα σε αυτό πνίγοντας δύο γατάκια.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της 28ης Οκτωβρίου. Τα δύο από τα τρία συνολικά γατάκια βρήκαν φρικτό θάνατο μέσα στο λούκι.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News» του Mega, ο άντρας που φαίνεται στο βίντεο είχε πει στην γειτονιά ότι θα σκοτώσει τα γατάκια. Ο ίδιος μάλιστα έχει εξαφανιστεί από το Σάββατο και δεν είναι κάποιος στο σπίτι του.

Αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό και προσπάθησε να σώσει τα γατάκια ανέφερε: «Το πρωί είχε βγει η γάτα να θηλάσει τα μικρά της. Μετά βλέπω ότι ο κύριος έχει κλείσει με τάπα την σωλήνα και τον βλέπω να ρίχνει νερό. Παίρνω αμέσως το κινητό μου, για να τον καταγράψω.

Είχα καταλάβει τι ήθελε να κάνει, καθώς είχα ακούσει κι από άλλους ότι σκοτώνει γατάκια. Οι γάτες τις γειτονιάς γεννάνε, τις φροντίζω και μετά από ένα μήνα τα γατάκια εξαφανίζονται. Τότε του λέω ”σε καταγράφω και παίρνω την αστυνομία τώρα”. Το τράβηξα σε βίντεο γιατί ήθελα αποδεικτικά στοιχεία».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA