Δεν χωράει ανθρώπινος νους την εν ψυχρώ δολοφονία αλόγου ιππασίας στη Σύρο. Σε εξέλιξη έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των δραστών.
Ο «Έκτορας» ήταν άλογο ιππασίας, το οποίο είχε τραυματιστεί και ήταν σε θέση να αγωνιστεί άλλο. Έτσι, μία γυναίκα το είχε πάρει υπό στην προστασία της και το φρόντιζε, προκειμένου να περάσει τα τελευταία χρόνια της ζωής του όσο το δυνατόν πιο καλά.
Σύμφωνα με το MEGA, η γυναίκα που φρόντιζε τον Έκτορα, γύρισε από τις δουλειές της και βρήκε το άλογο ξαπλωμένο να κάνει σπασμούς. Πήγε να δει τι συμβαίνει και αντίκρισε το πλέον αποτρόπαιο θέαμα: το ζώο ματωμένο με μία σφαίρα στο κεφάλι.
Αμέσως κάλεσε την κτηνίατρο, η οποία ωστόσο δεν μπόρεσε να σώσει το άτυχο ζώο, ενώ απέδωσε την πράξη σε ανθρώπινη παρέμβαση, ότι δηλαδή κάποιος πιθανότατα πυροβόλησε το άλογο.
Ο χώρος που ζούσε το άλογο ήταν πρόσφατα ανακαινισμένος. Το άτυχο άλογο φαίνεται πως έδωσε σκληρή μάχη για να ξεφύγει από τον δολοφόνο του, καθώς οι τοίχοι είναι γεμάτοι από γρατζουνιές.
- Η Όπρα Γουίνφρεϊ αποκαλύπτει για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια το λάθος στο όνομά της
- Η Σάρον Στόουν έκοψε για έναν μήνα τη μαριχουάνα και δηλώνει άρρωστη
- Ο καταγεγραμμένος βρυκόλακας που τρομοκράτησε τη Μύκονο
- Μαριάντα Πιερίδη: «Το κεφάλαιο γάμος έκλεισε για μένα – Η επόμενη νύφη θα είναι η σύζυγος του γιου μου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.