Μενού
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Ρύθμιση της κυκλοφορίας από την Τροχαία | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Σε ισχύ θα τεθούν σήμερα (18/5), σύμφωνα με την ΕΡΤ, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Ποσειδώνος και στη Λεωφόρο Κηφισίας, τόσο για τη διεξαγωγή αεροπορικών επιδείξεων από το ακροβατικό σμήνος «Red Arrows» όσο και για εκτέλεση εργασιών

Συγκεκριμένα, στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στο ύψος του Φλοίσβου, από την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στο τμήμα έως την Νηρηίδων θα διακοπεί η κυκλοφορία στη δεξιά λωρίδα από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι.

Παράλληλα, αρκετή κίνηση θα έχει το ρεύμα προς Γλυφάδα στην παραλιακή, στο ύψος του Φλοίσβου, ενώ ως εναλλακτική προσφέρεται η χρήση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και η αποφυγή των Ι.Χ. οχημάτων.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κηφισιάς - Σε ισχύ μέχρι τις 30 Ιουνίου

Παράλληλα, σε ισχύ θα τεθούν ρυθμίσεις και στη Λεωφόρο Κηφισιάς λόγω εργασιών, με την ΕΡΤ να κάνει λόγο πως θα διακοπεί -προσωρινά- η κυκλοφορία μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Ειδικότερα, λίγο μετά το άλσος της Κηφισιάς, στο ρεύμα καθόδου προς Αθήνα, θα διακοπεί η κυκλοφορία στη δεξιά λωρίδα καθώς θα εκτελεστούν εργασίες στον κεντρικό δρόμο.

Επίσης, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη λεωφόρο Κηφισίας θα εφαρμοστούν και στη Νέα Ερυθραία, και στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA