Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σε οδούς και λεωφόρους, περιοχής του Δήμου Γαλατσίου, στο πλαίσιο διεξαγωγής του αγώνα δρόμου με την επωνυμία «1o GALATSI NIGHT RUN» το Σάββατο (1/6).
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν ως εξής:
- Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, κατά τις ώρες 00΄ έως 22.00΄, επί της Λεωφ. Βεΐκου, στο τμήμα αυτής από Λεωφ. Γαλατσίου έως την οδό Τραλλέων, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λεωφ. Γαλατσίου και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
- Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς και προσωρινή απαγόρευση στάσης και στάθμευσης αυτών, κατά τις ώρες 00΄ έως 22.00΄, επί της Λεωφ. Βεΐκου, στο τμήμα αυτής από την οδό Αναγεννήσεως έως την οδό Τραλλέων, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λεωφ. Γαλατσίου.
Σε ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ, κάνει έκκληση στους οδηγούς, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις ανωτέρω οδούς κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.
- Το «ημερολόγιο εισβολής» του λαγοκέφαλου στην Ελλάδα: Χάρτης με τις περιοχές όπου εντοπίζεται
- Πόδια παρουσιαστριών και «μήπως έχουμε ίδιο γκόμενο»: Βρήκαμε τις 8 πιο περίεργες ομάδες του Facebook
- Ειρήνη Μουρτζούκου: «Απολάμβανε να σκοτώνει» - Κόλαφος η εισαγγελική πρόταση για τους τρεις φόνους παιδιών
- Η «καταραμένη» λίμνη Λάνιερ που καταπίνει ανθρώπους χτύπησε ξανά: Μυστηριώδης θάνατος 21χρονου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.