Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, λίγο πριν από τις 12:00, μεταφέρθηκαν οι έξι συλληφθέντες που κατηγορούνται για εμπλοκή στο μεγάλο κύκλωμα διαφθοράς στην πολεοδομία της Αττικής, προκειμένου να οδηγηθούν ενώπιον του ανακριτή Διαφθοράς.
Η συγκεκριμένη υπόθεση, η δικογραφία της οποίας αριθμεί 3.500 σελίδες, αποτελεί το τρίτο κατά σειρά κύκλωμα που σχετίζεται με πολεοδομικές υπηρεσίες και φτάνει ενώπιον των δικαστικών αρχών μέσα στους τελευταίους μήνες.
Σύμφωνα με τα στοιχεία των αρχών, ηγετικός ρόλος στην εγκληματική οργάνωση αποδίδεται σε ένα ζευγάρι που κατείχε θέσεις-κλειδιά στη δημόσια διοίκηση.
Οι υπόλοιποι τέσσερις συλληφθέντες είχαν ενεργό ρόλο στη λειτουργία του κυκλώματος. Η έρευνα εν τω μεταξύ παραμένει σε πλήρη εξέλιξη, καθώς στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη 30 πρόσωπα των οποίων η συμμετοχή εξετάζεται.
- Διεθνείς «πλάτες» Μασκ στον καταδικασμένο χρυσαυγίτη Κασιδιάρη: «Αυτό είναι άρρωστο»
- Βριλήσσια: «Είναι ανεύθυνοι» - Πώς έγινε η επίθεση του σκύλου στον 66χρονο
- «Δεν έχετε ψυχή;»: Χάος σε ορκωμοσία του ΑΠΘ: Δεν άφηναν γονείς να μπουν χωρίς πρόσκληση
- Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Της είπα ότι δεν την συμπαθώ» - Η απάντηση στα ελληνικά που κανείς δεν κατάλαβε
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.