Μενού
pornografia
  • Α-
  • Α+

Τον δρόμο της φυλακής έχουν πάρει δύο από τους τρεις κατηγορουμένους για το κύκλωμα μαστροπείας με θύματα ανήλικα κορίτσια ενώ νέα στοιχεία εμφανίζονται για την δράση τους και τον ρόλο που είχαν σε αυτό.

Προφυλακιστέοι έχουν κριθεί η 31χρονη και ο 34χρονος που τους αποδίδονται, κατά περίπτωση, οι κατηγορίες της μαστροπείας και της πορνογραφίας.  Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό τμήμα και καταβολή χρηματικής εγγύησης 5.000 ευρώ έχει αφεθεί ο 55χρονος που κατηγορείται για γενετήσια πράξη με ανήλικο.

Ο προφυλακισμένος ως «φωτογράφος» και μέλος του κυκλώματος, υποστήριξε στις δικαστικές Αρχές ότι τα κορίτσια μόνα τους τον προσέγγιζαν και του ζήτησαν να τα φωτογραφίσει.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο «Live News» του MEGA, είπε ότι τις φωτογράφισε σε πισίνα με τα ρούχα τους και όχι με τα εσώρουχά τους, όπως υποστήριξαν εκείνες.

«Γνώρισα τα κορίτσια μέσω του διαδικτύου. Είχαμε κοινούς φίλους και μου τις έβγαλε προτεινόμενες. Δεν έχω κάνει αυτά για τα οποία κατηγορούμαι. Εκείνες με προσέγγισαν λέγοντάς μου ότι είναι ενήλικες και ήθελαν να τις φωτογραφίσω για να ανεβάσω φωτογραφίες τους. Πράγματι τις φωτογράφισα σε μία πισίνα. Όχι προκλητικά. Εκείνες μου έδωσαν προκλητικές τους φωτογραφίες, τις οποίες είχαν βγάλει μόνες τους.

Δεν πήρα ποτέ χρήματα και δεν έκλεινα εγώ ραντεβού. Έχω μπλέξει λόγω της γνωριμίας μου με την 31χρονη», φέρεται να υποστήριξε ο 34χρονος.

Οι αγγελίες που προωθούσε τις ανήλικες

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το MEGA, οι Αρχές βρήκαν τις αγγελίες που αναρτούσε σε σάιτ πορνογραφικού περιεχομένου μέσω των οποίων, προωθούσε τα ανήλικα κορίτσια.

Στις αγγελίες έγραφε και το τηλέφωνο της 17χρονης ενώ σε συγκεκριμένη αγγελία του Απριλίου του 2023, έγραφε:

«Viber έχει ήδη απαντήσει σε κάποιους. Λόγω πολυκοσμίας λίγο υπομονή και παρακαλώ πολύ όλοι θα εξυπηρετηθούν. Η κοπέλα είτε μόνη της είτε και οι δύο μαζί είναι σούπερ καλές αλλά δεν κάνουν πολλά ραντεβού την ημέρα για να είναι ξεκούραστες.»

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA