Μενού
Αστυνομία
Αστυνομία | EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
  • Α-
  • Α+

Συνελήφθησαν άλλα δύο άτομα αναφορικά με τη νέα υπόθεση μαστροπείας ανηλίκων που απασχολεί τις Αρχές τα τελευταία χρόνια.

Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες, συνελήφθησαν δύο από τα συνολικά έξι άτομα που αναζητούνται σχετικά με την υπόθεση της μαστροπείας.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Action24 μετέφερε πως οι συλληφθέντες είναι μία 26χρονη, η οποία διώκεται για το αδίκημα της μαστροπείας ανηλίκων κατ΄εξακολούθηση, αλλά κι ένας 64χρονος, ο οποίος κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη, έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Η 26χρονη φέρεται να είναι ένα από τα μέλη του κυκλώματος που έβρισκε «πελάτες» για τα ανήλικα κορίτσια και προχωρούσε στο κλείσιμο των ερωτικών ραντεβού.

Η έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και των άλλων τεσσάρων ατόμων που περιλαμβάνονται στη δικογραφία είναι σε πλήρη εξέλιξη.  Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχουν ήδη συλληφθεί μια γυναίκα 31 ετών και δύο άνδρες 33 και 55 ετών.

Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση

Σημειώνεται πως η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά την καταγγελία μητέρας 15χρονης, που είχε πέσει θύμα του κυκλώματος και αναγκαζόταν να συνευρίσκεται με ενήλικες.

Η ανήλικη αποκάλυψε στη μητέρα της πως τόσο η ίδια, όσο και μία 17χρονη, έπεφταν θύματα. 

«Η κόρη μου, μου αποκάλυψε πως εχθές το βράδυ (29/8/23) βρισκόταν μαζί με την…. και συνευρέθηκαν ερωτικά έναντι αμοιβής με άντρα μεγαλύτερο τους (ενήλικα). Δεν πίστευα αυτό που άκουγα. Τη ρώτησα πως τον λένε, ποιος είναι και μου απάντησε πως τον γνώρισαν σαν Κώστα. Όπως μου είπε, το ραντεβού κλείστηκε σε ξενοδοχείο των Εξαρχείων. Σήμερα ήρθα να το καταγγείλω» φέρεται να κατέθεσε στην αστυνομία η μητέρα της ανήλικης.

Από πλευράς της η κόρη της κατέθεσε στην αστυνομία τα ακόλουθα: «Το βράδυ της 29ης Αυγούστου συναντηθήκαμε στον σταθμό ΗΣΑΠ Αγίου Ελευθερίου με τον "Κώστα". Είχαμε ραντεβού μαζί του που μας είχε κλείσει η… (όνομα). Μπήκαμε στο αυτοκίνητό του και πήγαμε σε ξενοδοχείο των Εξαρχείων το …(όνομα ξενοδοχείου). Τα χρήματα που πήραμε ήταν 150 ευρώ η κάθε μία».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA