Μενού
  • Α-
  • Α+

Σάλος έχει δημιουργηθεί με την υπόθεση γύρω από το κύκλωμα με τις τηλεφωνικές απάτες στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται η 37χρονη γνωστή αθλήτρια. 

Υπενθυμίζεται ότι, οι δράστες φέρεται να έχουν αποσπάσει παράνομα περισσότερα από 7,6 εκατομμύρια ευρώ. Οι Αρχές έχουν ήδη προχωρήσει στη σύλληψη 44 μελών, ανάμεσά τους και η 37χρονη.

Ο συνήγορός της μάλιστα, μιλώντας στο Mega, επιβεβαίωσε τα σενάρια περί εμπλοκής και του αδελφού της στην υπόθεση: «Σύμφωνα με την ποινική δικογραφία φέρεται να εμπλέκεται και ο αδερφός της», δήλωσε ο Όθωνας Δημοσθένους. 

Στη συνέχεια, με φόντο την τηλεφωνική συνομιλία που είδε το φως της δημοσιότητας, ο δικηγόρος αφού ξεκαθάρισε ότι η εντολέας του αναφέρεται μόνο σε μια συνομιλία δήλωσε: «Τα στοιχεία δεν επιβεβαιώνουν τη δικογραφία και αν δεν υπάρξουν περαιτέρω στοιχεία η τηλεφωνική συνομιλία δεν αποδυκνύει απολύτως τίποτα. 

Διαβάστε επίσης: Σε Ολυμπιακούς Αγώνες Αθήνας και Πεκίνου η 37χρονη της ενόργανης που εμπλέκεται στο κύκλωμα με τις απάτες – Ήταν πρώτο όνομα

Σε επίπεδο προανάκρισης τα στοιχεία είναι αρκούντος ικάνά για να θεωρηθεί ύποπτη ή να ασκηθεί πονιική δίωξη, τα υπόλοιπα απαιτούν περισσότερα στοχεία». 

 

Τηλεφωνικές απάτες: Η τηλεφωνική συνομιλία της αθλήτριας με τον αδελφό της 

Η συνομιλία που «καίει» την γνωστή αθλήτρια και τον αδελφό της ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το Mega: 

37χρονη αθλήτρια: Έλα. Πόσα λεφτά θες;

Αδελφός αθλήτριας: Απλά άσε με να κάνω αυτό που θέλω αν γίνεται. 1,5 άμα έχεις.

37χρονη αθλήτρια: Τα άφησα στο σπίτι. Να πάω να τα πάρω;

Αδελφός αθλήτριας: Είσαι μακριά;

37χρονη αθλήτρια: Όχι. 

Aδελφός αθλήτριας: Αν μπορείς. Να τα βάλεις.

Την ίδια ώρα, οι διάλογοι του αδελφού της με άλλο μέλος της οργάνωσης αποκαλύπτουν τον τρόπο με τον οποίο επιχειρούσαν να «ξεπλύνουν» τα χρήματα:

Αδελφός αθλήτριας: Να σε ρωτήσω, άμα δώσω στην αδελφή μου μετρητά μπορεί να μου βάλει από σένα, για να μην φαίνονται στην κάρτα μου ή όχι;

Μέλος οργάνωσης: Αν της δώσεις εσύ μετρητά ή εγώ;

Αδελφός αθλήτριας: Εγώ. Για σένα.

Μέλος οργάνωσης: Τι θες να πάρεις;

Αδελφός αθλήτριας: Όχι, πρέπει να τα βάλω στην κάρτα να έχω για να μην… απλά δεν μπορώ να τα βάλω εγώ γιατί είναι μαύρα.

Μέλος οργάνωσης: Δεν πρέπει να πάρεις απ’ την κάρτα;

Αδελφός αθλήτριας: Δεν θέλω να φαίνονται.

 

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...