Συναγερμός σήμανε στην Ελληνική Αστυνομία αργά το βράδυ της Δευτέρας μετά από κλήσεις που έλαβε από πολίτες ότι έξω από καφενείο της Κυψέλης πέφτουν «βροχή» πυροβολισμοί.
Το περιστατικό συνέβη στη συμβολή των οδών Δροσοπούλου και Κρασά, όπου οι δράστες φέρονται να πυροβόλησαν έξω από ένα καφενείο. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν έξι κάλυκες.
Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για να διαπιστωθούν οι συνθήκες του περιστατικού και βέβαια για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.
Κάποιες πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα αναφέρουν πως από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε ένας άνδρας ο οποίος, όμως, έσπευσε να διαφύγει από την περιοχή πριν φτάσουν εκεί αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης.
- «Πιθανόν βαλτοί αυτοί που διακινούν τις φήμες»: Η θέση του γνωστού τραγουδιστή περί ασέλγειας
- «Χέρια ψηλά, βγες από το όχημα»: Η στιγμή που συλλαμβάνουν τον γιο του Κατρίνη
- Από περιτονίτιδα πέθανε ο 43χρονος που χτύπησε γιατρό και κατέληξε - Τι αναφέρουν πληροφορίες του Reader
- Κατάπιε την ηρωίνη για να την κρύψει και πνίγηκε: Αδιανόητος θάνατος στη Λευκάδα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.