Νεκρός είναι ένας 25χρονος αλλοδαπός εργάτης που εργαζόταν σε πορτοκαλεώνα στην περιοχή του Λεήμανα Λακωνίας, καθώς τραυματίστηκε θανάσιμα σε ένα ακόμα εργατικό δυστύχημα στη χώρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, ο νεαρός βρισκόταν στο σίδερο σύνδεσης ρυμουλκούμενης πλατφόρμας τρακτέρ που μετέφερε κλούβες με πορτοκάλια όταν έπεσε και παρασύρθηκε από το όχημα, ενώ αυτό έβγαινε από το χωράφι σε επαρχιακό δρόμο.
Ο εργάτης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας στη Σπάρτη, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το τρακτέρ οδηγούσε ένας 53χρονος, ο οποίος συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Έχει παραγγελθεί νεκροψία - νεκροτομή και αυτοψία από το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας.
- Influencer αποκάλυψε στο TikTok ότι ο σύζυγός της είναι παιδόφιλος - Δύο εβδομάδες αργότερα, ήταν νεκρή
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αυτονόητο ήταν το bullying, γιατί ήμουν ο αδελφός της ανάπηρης»
- Σελένα Γκόμεζ: «Η γυναίκα μου είναι φωτιά» της έγραψε ο σύζυγός της - Τη φλέρταρε διαδικτυακά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.