Μενού
venzinadiko
Πρατήριο βενζίνης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Με απίστευτη αγριότητα επιτέθηκαν νεαροί, που ήθελαν να βάλουν βενζίνη χωρίς να πληρώσουν, στον πατέρα ιδιοκτήτριας πρατηρίου υγρού καυσίμων στην είσοδο της Λαμίας. Οι κινήσεις των δραστών καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας και διακρίνονται να χτυπούν με μανία τον άτυχο άνδρα όταν αυτός αρνήθηκε να τους βάλει δωρεάν καύσιμα.

Ένας από τους δράστες πήρε την αντλία να βάλει μόνος του βενζίνη και όταν ο άνθρωπος του πρατηρίου πήγε να τον εμποδίσει, αποβιβάστηκαν από το αυτοκίνητο οι υπόλοιποι και επιτέθηκαν με απίστευτη αγριότητα.

Σύμφωνα με το lamiareport, οι ίδιοι νεαροί είχαν βάλει στο παρελθόν καύσιμα, χωρίς να πληρώσουν και είχαν υποσχεθεί ότι θα το έκαναν στο μέλλον, κάτι που δε συνέβη ποτέ.

Το θύμα της επίθεσης χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο όπου του έγιναν ράμματα στο πρόσωπο και στο κεφάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες προσπάθησαν να τον πατήσουν με το αυτοκίνητο, χωρίς να τα καταφέρουν. Το lamiareport αναφέρει πως ο άνθρωπος που υπέστη τον ξυλοδαρμό εiναι καρκινοπαθής, ενώ όπως κατήγγειλε του πήραν και ένα φάκελο με ένα σεβαστό ποσό που είχε στο πρατήριο.

Συλλήψεις

Οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για τη ληστεία εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο από τους δράστες 19 και 16 ετών, ενώ συνελήφθη ένας ακόμη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Επίσης, αναζητούνται οι δύο ανήλικοι συνεργοί τους, που είναι αδέλφια ηλικίας 17 και 16 ετών. Εισαγγελέας και Ανακριτής διαφώνησαν για την προφυλάκισή τους, ενώ την τελική Απόφαση καλείται να την πάρει μέσα σε 10 ημέρες το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Δείτε εικόνες που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας:

65756
Στιγμιότυπο από την επίθεση. | lamiareport
234234
Λίγο πριν την επίθεση. | lamiareport
456456
Οι νεαροί επιτέθηκαν με μανία στον άτυχο άνδρα. | lamiareport

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA