Στο νοσοκομείο, έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ, διακομίστηκε μία 15χρονη μαθήτρια στη Λαμία λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.
Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, το κορίτσι είχε βγει σε μπαρ της πόλης για πρώτη φορά με τέσσερις ακόμα φίλες της και φέρεται να λιποθύμησε αφότου ήπιε το δεύτερο ποτό, ενώ πέφτοντας χτύπησε στο πρόσωπο.
Η ανήλικη παρελήφθη από ασθενοφόρο και διακομίστηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας. Λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού αποφασίστηκε να μη μείνει στη Λαμία και τελικά το μεσημέρι της Κυριακής διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» στην Αθήνα, όπου νοσηλεύεται.
Για το περιστατικό συνελήφθη ο υπεύθυνος του καταστήματος, ενώ από την αστυνομία εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για την κατάσταση μέθης της μικρής και την πτώση της, καθώς εκλήθη να εξετάσει την 15χρονη και ο ιατροδικαστής Λαμίας.
Οι εξετάσεις βέβαια θα συνεχιστούν στο νοσοκομείο των Αθηνών, ενώ ιδιαίτερη σημασία έχουν τι θα δείξουν οι τοξικολογικές τα αποτελέσματα των οποίων θα καθυστερήσουν αρκετές ημέρες.
Το συγκεκριμένο περιστατικό δε χαρακτηρίζεται ως μεμονωμένο, καθώς πολλές φορές έχουν καταγραφεί ανάλογα συμβάντα σε διάφορα νυχτερινά καταστήματα που σερβίρουν οινοπνευματώδη σε ανήλικα άτομα.
Από την άλλη οι επαγγελματίες ισχυρίζονται ότι οι ανήλικοι θαμώνες έχουν φροντίσει να αγοράζουν οινοπνευματώδη από τα περίπτερα ή τα μίνι μαρκετ, τα οποία εισάγουν κρυφά στα μαγαζιά τους.
- Πυροβολισμοί σε ΕΦΚΑ: Αυτός είναι ο 89χρονος «πιστολέρο» - Τι ρούχα φορά σύμφωνα με μαρτυρίες
- Από gamer, επίδοξος δολοφόνος του Τραμπ: Τι αποκαλύπτουν τα social media του 31χρονου δασκάλου
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.