Μενού
EKAB - Brady
ΕΚΑΒ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Νεκρός στο σπίτι του βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (18/01) ένας συνταξιούχος αστυνομικός στη Λαμία, με το lamiareport.gr να αναφέρει πως το συμβάν έλαβε χώρα στην περιοχή του Παγκρατίου.

Ο 58χρονος συνταξιούχος αστυνομικός στη Λαμία εντοπίστηκε νεκρός από συγγενικά του πρόσωποα, τα οποία ανησύχησαν καθώς δεν απαντούσε στις κλήσεις τους. Ο άνδρας υπηρετούσε σε διάφορες υπηρεσίες στη Φθιώτιδα και ζούσε μόνος του.

Τα αδέρφια του έχοντας προσπαθήσει να επικοινωνήσουν μαζί του μέσω τηλεφώνου δεν τα κατάφεραν και όταν πήγαν στο σπίτι, δυστυχώς επαληθεύτηκαν οι φόβοι τους ότι κάτι κακό είχε συμβεί. Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ στη Λαμία, το οποίο απλά διαπίστωσε τον θάνατό του.

Η αστυνομία, που ενημερώθηκε για το συμβάν, απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και όλα δείχνουν ότι το κακό προήλθε από παθολογικά αίτια. Περισσότερα θα φανούν στη νεκροψία - νεκροτομή που παραγγέλθηκε από το ΑΤ Λαμίας το οποίο και ανέλαβε την προανάκριση.
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA