Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας διακομίστηκε με σοβαρά τραύματα ένα 3χρονο αγοράκι, αφού παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα το μεσημέρι του Σαββάτου (08/03).
Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το larissanet, το συμβάν έγινε πριν από λίγο στην περιοχή της Χαραυγής Λάρισας, κοντά σε παιδική χαρά στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας, όπου το παιδάκι -υπό άγνωστες ακόμα συνθήκες- παρασύρθηκε από όχημα.
Στο σημείο του συμβάντος έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ώστε το παιδάκι να διακομιστεί στο ΓΝΛ. Δυνάμεις της ΕΛΑΣ κλήθηκαν να διευκολύνουν την τάχιστη διακομιδή στο Νοσοκομείο.
Το αγοράκι έχει τραυματιστεί σοβαρά, ενώ τα ακριβή αίτια υπό τα οποία έγινε το συμβάν, τα διερευνά η Τροχαία Λάρισας.
- LIVE οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή: Νέα χτυπήματα σε βάσεις των ΗΠΑ, βομβαρδισμοί του Ισραήλ στο Ιράν
- Οι επιπτώσεις του πολέμου στη Μέση Ανατολή στην ελληνική οικονομία: Εκτοξεύτηκε το ρεύμα - Το σχέδιο της κυβέρνησης
- Νέο παραλήρημα του Αρκά για την Αριστερά: «Είναι διαστροφή»
- Η πολυθρύλητη Μάχη της Κοκκινιάς, ο ρόλος των δωσίλογων και το «Ακορντεόν»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.